2012. július 23., hétfő

Nektarinos pulykamell gyömbéres répával

A gyümölcsös húsokért rajongok. Ez egy nagyon egyszerű változat, egészséges körettel.

Nektarinos pulykamell gyömbéres répával

 

Nektarinos pulykamell:

30 dkg pulykamell
2-3 nektarin szeletekre vágva
10 dkg füstölt sajt
só, bors

Az elkészítés rém egyszerű. A húst sózzuk, borsozzuk, rá a nektarin szeletek, 180 fokos sütőben sütjük. Amikor majdnem kész, füstölt sajttal megszórjuk, amint megpirul a sajt, kész.

Gyömbéres répa:

6-8 szál kisebb sárgarépa
1 fej lilahagyma
1/2 tk. őrölt gyömbér (vagy friss reszelve)
só, bors, pici nádcukor

Ha a répák vékonyak és frissek, nem is kell felkarikázni őket, csak késsel megtisztítani. Lilahagyma szeletekkel beborítva, sózva, borsozva, megszórva az őrölt gyömbérrel egy sütőtálba helyezzük. Én a pulykamell mellé tettem a sütőben, egyszerre lettek kész.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

© Tejeskávé, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena