Nektarinos pulykamell gyömbéres répával
Nektarinos pulykamell:
30 dkg pulykamell2-3 nektarin szeletekre vágva
10 dkg füstölt sajt
só, bors
Az elkészítés rém egyszerű. A húst sózzuk, borsozzuk, rá a nektarin szeletek, 180 fokos sütőben sütjük. Amikor majdnem kész, füstölt sajttal megszórjuk, amint megpirul a sajt, kész.
Gyömbéres répa:
6-8 szál kisebb sárgarépa1 fej lilahagyma
1/2 tk. őrölt gyömbér (vagy friss reszelve)
só, bors, pici nádcukor
Ha a répák vékonyak és frissek, nem is kell felkarikázni őket, csak késsel megtisztítani. Lilahagyma szeletekkel beborítva, sózva, borsozva, megszórva az őrölt gyömbérrel egy sütőtálba helyezzük. Én a pulykamell mellé tettem a sütőben, egyszerre lettek kész.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése